Over PIDZ Zorg

De Nederlandse samenleving is aan vergrijzing onderhevig. In 2025 wordt er een personeelstekort in de zorgsector verwacht van zo’n 450.000 zorgmedewerkers. Een enorme uitdaging voor onze maatschappij. PIDZ Zorg ziet het als haar missie om aan de oplossing hiervan een belangrijke bijdrage te leveren.

Vraag en aanbod op unieke manier samenbrengen

PIDZ Zorg is gespecialiseerd in het matchen van vraag en aanbod tussen ZZP'ers en opdrachtgevers in de zorg- en welzijnssector. Geen gewoon serviceburo maar ontstaan vanuit de sector zelf! PIDZ Zorg is opgericht door Ron Simmer en W. Fassbender (Fass). Zij hebben jarenlang in de zorg  gewerkt en kennen de knelpunten als geen ander.
 
In 2010 hebben zij PIDZ Zorg opgericht met de ambitie om ZZP'ers en opdrachtgevers zo makkelijk mogelijk bij elkaar te brengen en zoveel mogelijk te ontlasten in hun administratieve verplichtingen.

Online programma

Hiertoe werkt PIDZ Zorg met een volledig geautomatiseerd online softwareprogramma, waarmee met een paar muisklikken een opdracht/overeenkomst tussen de ZZP'er en opdrachtgever kan worden gesloten. 
 
PIDZ Zorg werkt zorgsectorbreed: zowel binnen zorgorganisaties in de zorg- en welzijnsector als in PGB- en particuliere zorg/begeleiding. 

Landelijk flexibele zorgoplossingen

Op dit moment werkt PIDZ Zorg hard aan de opbouw van een landelijk dekkende organisatie van franchisenemers met een eigen zorgnetwerk. 
 
Dit doen wij door middel van een uitgekiende franchiseformule. Deze is ontwikkeld samen met De Franchise Adviseur. 
 
 
 

Door